Artikel archief

Mijn 5-daagse Sapkuur

30-07-2015 22:05
Onlangs heb ik een 5-daagse sapkuur gedaan. Na eerst een ruime maand elke dag 3 sapjes van 500ml te hebben gedronken en daarnaast veel gezond eten was ik er lichamelijk en mentaal klaar voor. Ik had er veel over gelezen en wist dat je dit niet zomaar even doet. Je ontzegt je lichaam immers 5 dagen...

Stokbrood een tweede ronde.

28-05-2015 12:36
  Stokbrood. Heerlijk! Maar dan alleen als het vers is. Lekker knapperig aan de buitenkant en zacht van binnen. Helaas is stokbrood al heel gauw 'slof'  zoals ik dat noem. Is dat een Fries woord? Geen idee eigenlijk. Maar ik bedoel dus dat de buitenkant zacht wordt, over zijn geheel...

Mijnzuskooktvandaag Facebook

21-05-2015 13:05
Volg ons nu ook op Facebook! Om de mensen sneller en beter te informeren over nieuwe recepten of artikelen op de Blog heb ik besloten een Facebookpagina voor Mijnzuskooktvandaag te maken. Hier vind je alle linkjes, recepten en films die ook op de website...

Product test: Spirelli spiraalsnijder

19-05-2015 22:11
Ik heb de SPIRELLI Spiraalsnijder van GEFU getest. De reden waarom ik 'm heb gekocht is omdat het mij een heel handig dingetje leek om bepaalde groenten mooi te snijden, bijvoorbeeld voor de Atjar. Maar ook voor Courgette Spaghetti, en het maakt een hele mooie garnering natuurlijk. Ik heb 'm...

Freeze! Bewaar bewust.

18-05-2015 12:47
Hoe vaak overkomt het jou? Je loopt in de supermarkt op zoek naar een bepaald ingrediënt en dan zijn er alleen van die grote verpakkingen beschikbaar. Hoe irritant is dat?? Een hele vervelende marketing strategie als je het mij vraagt. Je hebt het toch nodig dus je koopt het maar. Na eerste gebruik...
Onderdelen 1 - 5 van 5